Cum să creștem un copil fericit

18,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Cum să creștem un copil fericit

Să nu irosim timpul prețios menit dragostei pentru copiii noștri! Să nu pregetăm să le arătăm iubire câtă vreme sunt mici! Putem spune că în aceasta constă taina zidirii duhovnicești, sufletești, fizice, emoționale pe care se va sprijini întreaga lor viață. Dacă picioarele copilului vor sta pe temelia solidă a dragostei, el va crește devenind un om fericit.
Educându-ne copiii în dragoste, călcând peste „eul” nostru, cu ajutorul lui Dumnezeu facem să rodească pe de-a-ntregul potenţialul pe care Acesta l-a sădit în ei.
„Ai grijă de fiecare zi, nu sunt atât de multe cât crezi. Străduiește‑te să‑ți copleșești copilul cu darul iubirii, nu te sfii să i-o arăți. Nu considera pierdut timpul petrecut cu copiii, căci de asta depinde și fericirea ta. Ca părinți, primim atâta dragoste câtă oferim, ba chiar mai multă.”
Pr. Feodor Borodin

Cum să creștem un copil fericit

Aceeasi tema

Educația copiilor – sensul vieții părinților. Sfaturi duhovnicești ale Sfântului Porfirie KafsokalivitulO familie clădită pe valorile morale și virtuțile creștine este un loc binecuvântat, o oază de liniște și împlinire, un rai în miniatură, prezent încă din lumea și viața aceasta, ca o pregustare a fericirii ce „va să vină”. Și, pentru astfel de soți și părinți, copiii reprezintă adevărate daruri cerești, spre împlinire și mântuire.Detalii

Descriere scurta

Să nu irosim timpul prețios menit dragostei pentru copiii noștri! Să nu pregetăm să le arătăm iubire câtă vreme sunt ­mici! Pu­tem spune că în aceasta constă taina zidirii du­hov­nicești, sufletești, fizice, emoționale pe care se va sprijini întreaga lor viață. Dacă picioarele copilu­lui vor sta pe temelia solidă a dragostei, el va crește devenind un om fericit.
Educându-ne copiii în dragoste, căl­când peste „eul” nostru, cu ajutorul lui Dumnezeu facem să rodească pe de-a-ntregul potenţialul pe care Acesta l-a sădit în ei.
„Ai grijă de fiecare zi, nu sunt atât de multe cât crezi. Străduiește‑te să‑ți copleșești copilul cu darul iu­birii, nu te sfii să i-o arăți. Nu considera pierdut timpul petrecut cu copiii, căci de asta depinde și fericirea ta. Ca părinți, primim atâta dragoste câtă oferim, ba chiar mai multă.”
Pr. Feodor Borodin