Paraclisele Maicii Domnului si Rugaciuni Folositoare de Suflet

3,50 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Paraclisele Maicii Domnului

Paraclisul Maicii Domnului. Cand si cum se citeste ca sa iti alini suferintele trupesti, pentru luminarea mintii si intarirea credintei


Una dintre cele mai puternice rugaciuni este Paraclisul Maicii Domnului. Aceasta rugaciune se rosteste la vreme de necaz sau intristare, in caz de boli sau suferinte trupesti, in dorinta de casatorie, de a intemeia o familie sau de a pastra familia fericita.

Cum se citeste Paraclisul Maicii Domnului


Dincolo de micile rugaciuni catre Fecioara Maria, poate fi citit Paraclisul Maicii Domnului timp de 40 de zile. Aceasta este o rugaciune speciala, pentru cereri speciale. Citirea Paraclisului timp de 40 de zile aduce cu sine infaptuirea unui miracol. Unii oameni marturisesc ca au primit un ajutor nevazut in problemele pe care le aveau.

Paraclisul se poate spune atat la vreme de necaz cat si la ceas de bucurie. Maica Domnului isi revarsa puterea asupra celor cu inima sincera, rugatoare si plina de nadejde in ajutorul ei. Sfintii Parinti ne-au invatat ca e bine ca atunci cand citim Paraclisul sa ne rugam in genunchi, in fata icoanei sale.

Paraclisul Maicii Domnului se citeste inseosebi seara, inca e bine ca inainte sa se ceara sfatul si binecuvantarea parintelui duhovnic.

Paraclisele Maicii Domnului Editura Agapis

Detalii

Editura
Editura
Agapis
Format
A6
Pagini
96
Descriere scurta

Cuprins:

Paraclisul Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu
Al doilea Paraclis
Cinstitul Paraclis al Nascatoarei
Canon de rugaciune
Rugaciuni foarte folositoare de suflet catre Maica Domnului